Articole

Articole cu tag-ul "Star Wars"

Star Wars Episode 7 fara C3PO?

20 comentarii  -  2840 vizualizări
scris de Ciprian Coroianu  -    -  December 18, 2013

Abrams nu pare să fie fan C3PO...

Star Wars Episode 7 fara C3PO?
Episodul 7 din saga Star Wars va apărea peste exact doi ani, pe 18 decembrie 2015 și, după cum conoașteți, realizatorul J.J. Abrams a fost ales de LucasFilm să se ocupe de noul episod în urma cumpărării studioului de către Disney. Filmările vor începe în primăvara anului 2014, însă distribuția nu a fost încă făcută publică. Tot ce cunoaștem, pentru moment, este că în film va fi prezent R2D2, nu de alta dar Abrams adoră roboțelul, dar se pare că acesta se va plimba prin film fără C3PO... (...)
» Citește mai departe: "Star Wars Episode 7 fara C3PO?"...

Un OZN a la Șoimul Mileniului pe fundul Mării Baltice?

15 comentarii  -  1333 vizualizări
scris de Ciprian Coroianu  -    -  July 5, 2012

Războiul Stelelor pe fundul Mării Baltice?!

Un OZN a la Șoimul Mileniului pe fundul Mării Baltice?
DailyMail a publicat în cursul acestei săptămâni impresiile scafandrilor profesioniști care au început să exploreze o structură enigmatică descoperită în mai 2011 pe fundul Mării Baltice. Trebuie spus de la bun început că pe fundul Mării Baltice zac nenumărate epave și tot felul de obiecte, așa că este bine să nu luați de bune toate zvonurile ivite în ultima vreme... Totuși, o echipă de căutători de comori din asociația suedeză Ocean Explorer a detectat în cursul acestui an cu sonarele o structură misterioasă de talie mare. (...)
» Citește mai departe: "Un OZN a la Șoimul Mileniului pe fundul Mării Baltice?"...

George Lucas nu va face niciodată Episoadele 7, 8 și 9 din Star Wars

9 comentarii  -  904 vizualizări
scris de Ciprian Coroianu  -    -  March 30, 2012

Star Wars e terminat pentru George Lucas

George Lucas nu va face niciodată Episoadele 7, 8 și 9 din Star Wars
"A long time ago in a galaxy far, far away...", așa suna intro-ul filmelor Star Wars pe care le realiza George Lucas în secolul trecut. După ce a cunoscut succesul cu American Graffiti (1973), George Lucas a realizat Star Wars: Episode Four - A New Hope în 1977. Enormul succes obținut de film a pus capăt pentru o perioadă carierei de realizator a lui George Lucas, care a fost atât de traumatizat de dificultatea producerii filmului, încât nu a revenit în spatele camerei decât în 1998, cu ocazia noului episod Amenințarea Fantomei. (...)
» Citește mai departe: "George Lucas nu va face niciodată Episoadele 7, 8 și 9 din Star Wars"...

Star Wars: The Old Republic Fan Film

1 comentariu  -  1099 vizualizări
scris de Ciprian Coroianu  -  ,   -  March 22, 2012

Un nou fan film Star Wars

Star Wars: The Old Republic Fan Film
Mai rețineți faimoasele trailere în format de scurt-metraj publicate de BioWare pentru Star Wars: The Old Republic cu ocazia E3 2010? Ei bine, niște fani talentați au realizat un film cu costume și efecte speciale remarcabile. Vizionați mai jos ambele video-uri: (...)
» Citește mai departe: "Star Wars: The Old Republic Fan Film"...

Noul spot Star Wars de la Volkswagen

adaugă primul comentariu  -  724 vizualizări
scris de Ciprian Coroianu  -  ,   -  January 20, 2012

The Bark Side of the Force...

Noul spot Star Wars de la Volkswagen
Anul trecut, spotul ce îl aducea în prim-plan pe micul Darth Vader a suscitat o adevărată isterie pe net și un răspuns din partea celor de la Greenpeace apropo de latura obscură a constructorului de automobile. Preocupați să repete operațiunea, cei de la Volkswagen au publicat un nou spot destinat promovării lui Superbowl, ce va avea loc pe 5 februarie 2012. Un grup de câini latră pe tonurile marșului imperial compus de John Williams: (...)
» Citește mai departe: "Noul spot Star Wars de la Volkswagen"...

George Lucas se pregătește să iasă la pensie

1 comentariu  -  637 vizualizări
scris de Serban Stokker  -    -  January 18, 2012

Părintele seriei Star Wars va abandona marile producții, după Indy 5

George Lucas se pregătește să iasă la pensie
Un singur titlu de calibru a mai rămas nebifat, pe impresionanta listă de filme produse, regizate sau scrise de George Lucas, de-a lungul carierei sale. Acum că Red Tails se află la doar două zile de premieră, așadar, a venit și rândul lui Indiana Jones 5 - titlul care va pune capăt carierei actuale a lui Lucas. Cel puțin în ceea ce privește marile producții cinematografice. Căci, odată scăpat de această corvoadă, bătrânul regizor are de gând să se retragă la căscioara lui de miliardar și să se dedice filmulețelor personale, ezoterice, experimentale... ca-n studenție. (...)
» Citește mai departe: "George Lucas se pregătește să iasă la pensie"...

Noi informații despre seria Star Wars: Underworld

adaugă primul comentariu  -  682 vizualizări
scris de Ciprian Coroianu  -    -  January 17, 2012

Serialul TV nu apare prea curând...

Noi informații despre seria Star Wars: Underworld
După ce ne-a dezvăluit titlul, Rick McCallum, producătorul seriei Star Wars, ne oferă primele informații despre seria TV Star Wars: Underworld. Serialul va pune accent pe criminalii și pe găștile din universul Star Wars. Potrivit lui Rick, fanii ar trebui să se "aștepte la o mulțime de contrabandiști, gangsteri, vânători de recompense și câțiva brokeri de tip Wall Street. Nu va exista nicio legătură cu Luke sau cu saga Skywalker." (...)
» Citește mai departe: "Noi informații despre seria Star Wars: Underworld"...

Xbox 360: Anunţat HDD de 320 GB

adaugă primul comentariu  -  534 vizualizări
scris de Ciprian Coroianu  -    -  October 12, 2011

Mai mult spațiu pe consola Xbox 360

Xbox 360: Anunţat HDD de 320 GB
Limitați până acum la harduri de 250 GB, jucătorii de Xbox 360 sunt anunțați azi de Major Nelson că își vor putea mări limita de stocare cu noile HDD de 320 GB, pe care le conțineau până acum doar unele modele speciale ale consolei Microsoft. Videouri la cerere, demo-uri de jocuri, muzică, poze, cu cât sunt mai numeroase serviciile legate de Xbox 360, cu atât mai mare est nevoia de stocare a datelor. Deja disponibil stand alone (fără să fie atașat la diferite modele speciale ale consolei) pe piața americană, hard discul de 320 GB costă 130 dolari - cca. 94 euro... enorm, dacă e să facem o comparație cu un HDD SATA de aceeași capacitate pentru PC, ce se vinde la prețul de 35 - 40 euro la noi. Foarte lucrativi cei de la Microsoft, nu-i așa?

Reclame geniale pentru saga completă Star Wars

8 comentarii  -  926 vizualizări
scris de Serban Stokker  -  ,   -  September 29, 2011

Săbiile laser invadează lumea, din Londra, până în Tokyo

Reclame geniale pentru saga completă Star Wars
Recenta lansare a setului Star Wars "The Complete Saga" pe Blu-ray și DVD a fost intens promovată prin toată lumea, cu fel și fel de clipuri și reclame trăsnite: de la cele mai grandioase - cum a fost "cea mai mare sabie laser din lume" făcută dintr-o clădire întreagă (BT Tower din Londra) - la cele mai ingenioase. Un exemplu perfect pentru această ultimă categorie vine din Japonia, unde zilele astea se derulează o campanie cu totul aparte: pe trenurile din Tokyo, călătorii au ocazia să se țină cu Forță de barele cosmetizate drept săbii laser. (...)
» Citește mai departe: "Reclame geniale pentru saga completă Star Wars"...