Articole

Star Wars Episode 7 fara C3PO?

20 comentarii  -  2841 vizualizări
scris de Ciprian Coroianu  -    -  December 18, 2013

Abrams nu pare să fie fan C3PO...

Star Wars Episode 7 fara C3PO?
Episodul 7 din saga Star Wars va apărea peste exact doi ani, pe 18 decembrie 2015 și, după cum conoașteți, realizatorul J.J. Abrams a fost ales de LucasFilm să se ocupe de noul episod în urma cumpărării studioului de către Disney. Filmările vor începe în primăvara anului 2014, însă distribuția nu a fost încă făcută publică. Tot ce cunoaștem, pentru moment, este că în film va fi prezent R2D2, nu de alta dar Abrams adoră roboțelul, dar se pare că acesta se va plimba prin film fără C3PO... (...)
» Citește mai departe: "Star Wars Episode 7 fara C3PO?"...

John Carter: eroul de 100 ani

4 comentarii  -  900 vizualizări
scris de Ciprian Coroianu  -    -  March 9, 2012

John Carter este unul dintre primii eroi ai literaturii de aventură

John Carter: eroul de 100 ani
Înainte să apară personaje ca Tarzan, Superman, Batman, Spider-Man și alți super eroi la modă, John Carter și-a încântat fanii încă de la începutul secolului trecut, adică, de o sută de ani încoace.
Personajul este un căpitan de cavalerie din timpul Războiului de Secesiune devenit căutător de aur în Arizona. El a apărut pentru prima dată într-un roman serializat, A Princess of Mars, în revista All-Story Magazine în februarie 1912, la câteva luni după ce a fost zămislit de imaginația lui Edgar Rice Burroughs. Ansamblul poveștii finalizate avea să fie compilat într-o carte apărută în octombrie 1917. (...)
Produse:

John Carter

» Citește mai departe: "John Carter: eroul de 100 ani"...

Tom Hanks şi Meryl Streep într-un making of Mary Poppins?

3 comentarii  -  650 vizualizări
scris de Liana Coroianu  -    -  February 10, 2012

Potenţial câştigător al premiului Oscar 2013, 2014

Tom Hanks şi Meryl Streep într-un making of Mary Poppins?
Mary Poppins, dădaca din comedia muzicală cu acelaşi nume ne-a fermecat pe toţi în copilărie şi continuă încă să o facă. Unele zvonuri spun că s-ar face un film despre culisele peliculei Mary Poppins, înscriindu-se în tendinţa spin-off, biopic (biographical motion picture) şi alte remake-uri. (...)
» Citește mai departe: "Tom Hanks şi Meryl Streep într-un making of Mary Poppins?"...