RoboGames sau Jocurile Olimpice ale roboților!

Apr 30
David Calkins, personaj arhicunoscut în lumea roboticii, a creat în 2004 RoboGames, eveniment ce s-a desfășurat la San Mateo (California) în acest an, între 20-22 aprilie, și a reunit echipe formate din ingineri și elevi provenind din diferite țări. RoboGames sunt gândite după modelul Jocurilor Olimpice, unde sunt reunite diferite discipline. Roboții concurează la aproximativ 70 categorii, între acestea excelând luptele între roboți. Anul acesta, organizatorii au declarat că 39 țări au fost reprezentate în această confruntare robotică, în cadrul căreia înscrierea nu a costat mai mult de 55 dolari. Vizionați mai jos câteva video-uri extrase din diferitele discipline robotice: (...)

India: țara Jocurilor Olimpice Rurale!

Mar 21
Încă din 1933, în prima săptămână a lunii februarie, gloata ia cu asalt Kila Raipur ca să se dedea Jocurilor Olimpice Rurale. (...)

Când marchează Aaron Ramsey, moare un personaj celebru!

Feb 22
Pe 1 mai 2011, tânărul mijlocaș al lui Arsenal scutura plasa porții lui Manchester United, cu puțin înainte de asasinarea lui Osama Ben Laden. De atunci, fiecare gol marcat de Aaron Ramsey coincide cu decesul unui personaj celebru. Este o serie cât se poate de stranie, pe care tabloidul englez The Sun a reliefat-o cu tactul său atât de binecunoscut întregii lumi. (...)

Regulile sexy ale Rugbyului

Nov 15
E adevărat că a trecut ceva timp de când s-a încheiat Campionatul Mondial de rugby, dar, pentru cei care încă nu înțeleg regulile jocului și mai ales de ce a pierdut România toate meciurile jucate în Noua Zeelandă, avem un video pe cât de pasionant, pe atât de explicativ: (...)

Steaua nu mai răsare, la Petrolul, taină mare!

Nov 1
Dragi microbiști și camarazi de suferință, cu siguranță ați văzut grozăvia petrecută duminică seara la Ploiești: când tot omu' fan de futbol se aștepta să vadă un meci mediocru din toate punctele de vedere, uite că am fost serviți cu o porție de violentia de râd acum de noi până și atât de pașnicii sud-americani! (...)

Wesley sau când fruntea se întâlnește cu ceafa

Oct 21
În caz că sunteți microbiști și fani ai fotbalului românesc, ce-i drept, cam ponosit în ultima vreme, sigur ați văzut noua ispravă a lui Elvis Wesley de la FC Vaslui, și nu oriunde, ci taman în Europa League, pe terenul lui Sporting Lișboa. După ce i-a fost refuzat un pinalti clar ca lumina zilei, Wesley, deranjat de mitocanu' de portughez care și-a permis să-l pălească crânșen în careu, după care a avut tupeul să-i mângâie și chelia (gest rezervat numai persoanelor de sex feminin până în acel moment), a sărit iute să-și repare imaginea de mascul cu cioc și i-a ars mișelește adversarului o frunte în moalele capului, cât să-l readucă la gândul inițial comiterii acelui gest primitiv. Faza a atras după sine acordarea cartonașului roșu pentru Wesley al nostru, căruia nu-i venea să creadă că va părăsi terenul sănătos, bine mersi, fără capul spart sau alte membre cu probleme. Dragă Wesley, acu', ce-om spune... ciicutini? Ai comis-o oleacă, dar cum ne ești foarte simpatic vrem să-ți amintim că banalități din ăstea s-au întâmplat și la case mai mari. Remember Zidane: (...)

Fotbal haios fază cu fază

Oct 5
Nu știu dacă ați urmărit ultima etapă din Liga 1 (a 9-a), unde am avut parte de două ratări piramidale la meciurile FC Brașov - Ceahlăul „Pinalti" Piatra-Neamț, unde jucătorul cu nume predestinat, Gafița, a dat-o afară cu poartă vidă, și CS Mioveni - FC Vaslui, unde vajnicul plăieș Temwangera a ratat cu poarta aproape goală (că portarul Hăisan ieșise, ce-i drept, hăis-cea să-i închidă unghiul). În fine, noi cu ale noastre, alții cu ale lor, iar părintele-suporter din imagine cu Aleluia ("Chi non salta, eretico e!"), așa că vizionați mai jos un montaj amuzant cu diferite faze la care-ți dau lacrimile: (...)

Pantofii Adidas cu care mananci pamântul!

Sep 30
Versiunea pentru fotbal a sistemului running type Nike+Ipod, Adizero f50 miCoach, oferă informații utile jucătorului și antrenorului său. Pantoful conține un sistem de poziționare, un procesor și un sistem de stocare ce gestionează informații colectate timp de șapte ore. Viteza de deplasare, distanța parcursă, numărul pașilor... ce mai, cunoaște orice mișcare faci! Transmiterea informațiilor se realizează WiFi sau printr-un port USB. Statisticile recoltate sunt incluse în sistemul MiCoach al firmei și pot fi partajate cu amicii pe Facebook. Adizero f50 miCoach vor fi de găsit în magazine începând din luna noiembrie, la un preț ce-i va interesa pe pasionații de fotbal: 245 euro. La prețul acesta și la ce oferă, ardem de nerăbdare să vedem pe net niște leak-uri cu datele jucătorilor din Liga 1!