Aplicatia My City Mall intra in 100 Innovators Club Youth...

Sep 9
Oradea, România - Compania Diosoft anunță că aplicația sa, My City Mall, dezvoltată pentru telefoanele mobile echipate cu sisteme Android, și-a câștigat statutul de membru al 100 Innovators Club Youth Program din cadrul evenimentului Open Innovations Expo, ce va avea loc la Technopolis, Moscova, în perioada 13 - 16 octombrie 2014. Aplicația My City Mall a fost inclusă între cele 50 proiecte inovatoare acceptate la nivel internațional din câteva sute de proiecte înscrise, celelalte 50 proiecte fiind rezervate tinerilor dezvoltatori din Rusia. (...)

De ce unele persoane isi amintesc visele si altele nu?

Feb 19
Cu siguranţă vi s-a întâmplat de multe ori să vă amintiţi un vis, după care să nu mai visaţi deloc săptămâni sau luni întregi... sau vi s-a întâmplat să vă amintiţi un coşmar ori, din contră, un vis foarte plăcut, după care să vă întrebaţi de ce nu mai visaţi. Eh, dar dacă am descoperi răspunsurile la misterul viselor oare ar mai fi interesant să visăm? (...)

6 miliarde de abonamente telefonice pe Terra

Jul 19
Dacă în anul 2000 nu exista decât 1 miliard de abonamente pe scumpa noastră planetă, iată că, în 2012, potrivit Băncii Mondiale, numărul acestora va depăși în scurt timp numărul populației Terrei. Potrivit raportului Băncii Mondiale, publicat pe 17 iulie 2012, trei sferturi din locuitorii Pământului posedă un telefon mobil. Din cele 6 miliarde de abonamente, „aproape 5 miliarde există în țările dezvoltate", subliniază același raport. Este o cifră importantă explicată prin faptul că o persoană dispune de mai multe abonamente. (...)

Dinozaurii făceau sex precum câinii!

Jul 19
Paleontologii, care au pus burta pe această problemă, cred că masculii dinozauri își luau femelele pe la spate! Nu că asta ar fi prima întrebare pe care și-o pune telespectatorul la vizionarea unui documentar cu dinozauri... Pe cât de monstruoși erau, dinozaurii aveau și ei viața lor sexuală. Păi, da, nu stăpânești pământul aproape 200 milioane de ani fără să te reproduci, nu-i așa? Nu ne mai rămâne decât să aflăm în ce poziție copulau tiranozaurii, triceratopșii, dinozaurii și alți saurieni. (...)

Un OZN a la Șoimul Mileniului pe fundul Mării Baltice?

Jul 5
DailyMail a publicat în cursul acestei săptămâni impresiile scafandrilor profesioniști care au început să exploreze o structură enigmatică descoperită în mai 2011 pe fundul Mării Baltice. Trebuie spus de la bun început că pe fundul Mării Baltice zac nenumărate epave și tot felul de obiecte, așa că este bine să nu luați de bune toate zvonurile ivite în ultima vreme... Totuși, o echipă de căutători de comori din asociația suedeză Ocean Explorer a detectat în cursul acestui an cu sonarele o structură misterioasă de talie mare. (...)

Armata din teracotă primește un nou contingent!

Jun 14
Îngropați de secole, noii "recruți" vor întregi rândurile celor 8.000 soldați care păzesc mausoleul împăratului Qin, primul împărat al Chinei. (...)

Mayașii nu au prevăzut sfârșitul lumii pentru anul 2012!

Jun 12
Potrivit unui expert mexican, mayașii nu ar fi prezis niciodată sfârșitul lumii în anul 2012, contrar a ceea ce pretind unii istorici. Această afirmație se bazează pe descoperirea unui calendar ce merge dincolo de anul 4.000. Multe guri (mai mult sau mai puțin rele) dau drept data sfârșitului lumii 21 decembrie 2012, potrivit calendarului mayaș. Prezicerea în cauză datează de câteva decenii și a făcut obiectul a numeroase dezbateri. (...)

John Malkovich stă la taclale cu iPhone-ul său

May 30
John Malkovich conversează cu Siri, sistemul de asistență vocală al iPhone în noua reclamă Apple. De altfel, este prima reclamă americană în care apare John Malkovich, după ce și-a făcut apariția într-o reclamă europeană pentru Nespresso, alături de George Clooney. (...)

Prima „piatră de blestem” paleocreștină descoperită în Sc...

May 30
Arheologii britanici au făcut recent o descoperire entuziasmantă (pentru ei): pe insula Canna a fost descoperit un bullaun unic în Scoția - o gaură făcută într-un monolit, în care este plasată o altă piatră marcată cu o cruce. Artefactul datează din perioada paleocreștină. (...)

Bijuterii vechi de peste 3.000 ani descoperite în Israel

May 29
Arheologii israelieni au descoperit recent o colecție unică de bijuterii din aur și argint, în urma unor săpături efectuate în nordul Israelului. Bijuteriile sunt vechi de 3.100 ani și par să fie realizate în stil canaanean și, posibil, egiptean. „Recipientul a fost descoperit în 2010, dar a rămas neinventariat până în prezent, în așteptarea analizei moleculare a conținutului," a declarat profesorul Israel Finklestein, de la Departamentul de Arheologie al Universității din Tel Aviv. (...)