Zombies hălăduiesc pe străzile New-York-ului

Aug 15
Șefii de la AMC vor să se asigure că sezonul al treilea al serialului The Walking Dead este bine promovat, așa că au băgat mâna ceva mai adânc în săculețul cu banii rezervați promovării filmului. Nu, New-York-ul nu a fost lovit de vreo epidemie, căci invazia de zombies în The Big Apple se petrece numai și numai în scopul promovării sezonului 3 al serialului TV The Walking Dead. (...)

Da Vinci’s Demons Primul teaser

Jul 17
Cu ocazia Comic-Con, ce are loc la San Diego, canalul Starz a difuzat primul teaser din noul său serial, Da Vinci's Demons, ce va fi lansat în primăvara anului 2013. Acest prim teaser nu conține nici măcar o imagine din serial, dar mesajul și atmosfera sunt cât se poate promițătoare: "History is a lie. His story is a lie." Așadar, Starz ne prezintă în 30 secunde ideea lui Da Vinci's Demons, dar și ce ne așteaptă în acest nou serial ce va relata tinerețea celebrului Leonardo Da Vinci: pete negre, revelații, nebunie... (...)

Zuleikha Robinson îngroașă rândurile lui Homeland

May 30
Americanii de la Deadline ne dezvăluie numele noii venite în cel de-al doilea sezon din Homeland, adaptarea americană a seriei israeliene Hatufim, ce va avea startul pe 30 septembrie, pe canalul Showtime. Este vorba despre Zuleikha Robinson, pe care am mai văzut-o în Lost, unde a interpretat rolul personajului Ilana Verdansky. În Homeland, Zuleikha noastră va interpreta rolul lui Roya Hammad, o ziaristă care are o relație cu teroristul Abu Nazir. Vă amintesc că Homeland este un serial în care un sergent american, Brody, se întoarce în Statele Unite după ce a fost captiv timp de aproape zece ani al grupării Al-Qaida. (...)

Revolution: primul trailer din noua creație marca JJ Abrams

May 29
Cu siguranță că fanii serialului Lost (cei care au rămas fideli până la capăt) vă vor spune că JJ Abrams este un geniu... Ei bine, noul serial, Revolution, ar putea întări această idee. Întâlnirea cu noua creație a lui Abrams se va întâmpla în toamna acestui an, pe canalul NBC. Serialul se anunță încă de pe acum ca un must see: electricitatea dispare de pe suprafața Pământului, se instalează haosul și oamenii trebuie să se adapteze: (...)

Fringe confirmat pentru al 5-lea și ultimul sezon

Apr 27
Episodul de săptămâna trecută din Fringe a dat iar peste cap lumea acestui demențial serial SF, azvârlindu-ne într-un nou univers paralel sau, cel puțin, într-un nou cadru temporal al "clasicului" univers cu care ne obișnuiseră cele 4 sezoane de până acum. Fără să dezvălui ceva din povestea lui, pentru cei care nu l-au văzut încă, ajunge doar să spun că noul orizont narativ astfel deschis ar fi fost imposibil de cuprins într-o manieră satisfăcătoare, în doar trei episoade câte au mai rămas din acest sezon. Așadar, numai bine că a fost confirmat și sezonul 5! (...)

Urzeala Tronurilor: un serial de cult încă de la primul s...

Apr 2
În 10 episoade, Urzeala Tronurilor s-a impus ca noul serial de succes marca HBO. Cum cel de-al doilea sezon debutează azi, 2 aprilie, ne-am gândit că n-ar strica să aruncăm o privire asupra sagăi medieval-fantasy ce pretinde rangul de serial de cult. (...)

Battlestar Galactica: Blood & Chrome Primul Trailer

Mar 24
Pe sunetele remixului melodiei celor de la Led Zeppelin, "Immigrant Song", descoperim primul trailer al noului spin-off al lui Battlestar Galactica, prezentat mai jos într-un montaj neoficial. Proiectul a fost gândit de multă vreme și este cu atât mai așteptat, cu cât Caprica a fost anulat în ianuarie 2011; dar viitorul lui Blood & Chrome nu se arată prea strălucit, căci boșii de la Syfy ne-au anunțat că Battlestar Galactica: Blood & Chrome nu va fi altceva decât o... serie web. (...)

Terra Nova anulat de Fox

Mar 7
Păcat, nu vom cunoaște niciodată misterele stil Lost pe care ni le propunea Terra Nova pentru cel de-al doilea sezon, căci Fox a anulat seria după numai un sezon format din 13 episoade. (...)

Fringe: 15 episoade din sezonul 5?

Feb 24
Potrivit spuselor ziaristului Michael Ausiello, serialul Fringe ar mai putea beneficia de încă 15 episoade, mai precis de sezonul 5. (...)

Fringe Teaser: Answers are coming

Feb 22
"Answers are coming" este ceea ce ne propune acest teaser pentru episodul ce poartă numele de "The End of All Things" difuzat în 24 februarie 2012, nu la noi, ci la americani. (...)